غنی‌سازی نان ایرانی‌ها با ویتامین D ؛ به زودی | نان کامل باید این ویتامین‌ها و املاح را داشته باشد | کمترین سبوس‌گیری مربوط به کدام نان است؟

غنی‌سازی نان ایرانی‌ها با ویتامین D ؛ به زودی | نان کامل باید این ویتامین‌ها و املاح را داشته باشد | کمترین سبوس‌گیری مربوط به کدام نان است؟

غنی‌سازی نان ایرانی‌ها با ویتامین D ؛ به زودی | نان کامل باید این ویتامین‌ها و املاح را داشته باشد | کمترین سبوس‌گیری مربوط به کدام نان است؟

رئیس سازمان غذا و دارو از برنامه وزارت بهداشت برای تولید و توزیع نان کامل حاوی چند نوع ویتامین و املاح مورد نیاز بدن در کشور خبر داد.

به گزارش همشهری آنلاین، سید حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: اکنون ۳۷۰ واحد تولیدکننده آرد در کشور وجود دارد که ۲۵ درصد از این تعداد آرد کامل تولید می‌کنند. همچنین به تازگی نخستین واحد تولید نان سنتی کامل به روش صنعتی افتتاح شده است و این روش به زودی در کشور توسعه می یابد.

کمترین سبوس‌گیری مربوط به این نان است

وی با اشاره به اینکه آرد در کارخانجات ۱۲ تا ۲۸ درصد سبوس‌گیری می‌شود، افزود:‌ کمترین سبوس‌گیری مربوط به نان سنگک است.

معاون وزیر بهداشت از نان به عنوان قوت غالب ایرانیان یاد کرد و گفت:‌ میزان مصرف نان در کشور ۳۷ درصد بیشتر از کشورهای منطقه است و هر ایرانی به صورت میانگین ۳۰۰ گرم نان در روز مصرف می‌کند که می‌تواند بستر مناسب برای تامین انرژی، پروتئین، املاح و ویتامین‌ها باشد.

چیزهایی که در نان کامل باید وجود داشته باشد

محمدی تاکید کرد: نانی که از آرد کامل و به روش بهداشتی زیر نظر مسئولان فنی زیر نظر وزارت بهداشت باشد، نان سالمی است اما قطعا نان کامل نیست چراکه باید شاخص‌هایی از جمله آهن، کلسیم، روی، فسفر و گروه ویتامین‌های گروه بی را داشته باشد.

نامه سازمان غذا و دارو برای توزیع نان کامل در استان‌ها

رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: برنامه سازمان غذا و دارو در تمامی استان‌ها این است که حداقل یک یا دو واحد تولید آرد کامل فعالیت کنند و در صورت استقبال نانوایان، در اختیار آنها قرار گیرد.

غنی‌سازی آرد با ویتامین D به زودی آغاز می‌شود

محمدی با اشاره به اجرای غنی‌سازی آرد با ویتامین دی گفت: غنی‌سازی آرد با اسید فولیک از مدت‌ها پیش اجرایی شده و در ارتقای سلامت جامعه موثر بوده است. با توجه به اینکه مصرف نان جامعه هدف بزرگ‌تری دارد، غنی‌سازی نان با ویتامین دی در مراحل نهایی است و به زودی آغاز خواهد شد.

معاون وزیر بهداشت با یادآوری اینکه سازمان غذا و دارو مجوزهای مربوط به واحدهای تولیدی صنعتی را صادر می کند، یکی از عوامل موثر بر ارتقای کیفیت نان را شیوه پخت آن دانست و گفت:‌ صنف مربوطه باید توسط بهداشت محیط کاهش اسید فولیک را اطلاع‌رسانی کنند.

کد خبر 850859 منبع: ایرنا

  • غنی‌سازی نان ایرانی‌ها با ویتامین D ؛ به زودی | نان کامل باید این ویتامین‌ها و املاح را داشته باشد | کمترین سبوس‌گیری مربوط به کدام نان است؟

  • یک مرجع تقلید خطاب به رئیسی: هر کجا قدم می‌گذارید مردم‌ از گرانی و سختی زندگی می‌گویند

  • ماجراهای داوری به نفع استقلال مشکوک است | داور تو آغوش بازیکن استقلال چه می‌کرد؟

  • خودمانی‌ترین گفت و گو ؛ وزیر دولت رئیسی اینگونه پای درددل مردم نشست

  • اگر بیرانوند فیکس باشد جام قهرمانی از دستمان می‌رود!

  • ادعای جدید گروسی درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران

  • چه کسانی وام ۳۰۰ میلیون ودیعه مسکن می‌گیرند؟ |‌ میزان باز پرداخت وام مستاجران چقدر است؟

  • کانادا: عملیات خارجی ایران تهاجمی‌تر و گسترده‌تر شده است | ادعای تازه درباره سرویس‌های اطلاعاتی ایران

  • ادعای جدید گروسی درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران

  • واکنش فوری ایران به پذیرش فلسطین به عنوان عضو کامل سازمان ملل

  • تکلیف تعطیلی مدارس در روز شنبه ۲۲ اردیبهشت مشخص شد

  • اعلام جزئیات مرگ تلخ قهرمان پرافتخار ایران

  • اعلام نتایج قطعی انتخابات دور دوم مجلس در استان‌های خوزستان، فارس، همدان و لرستان + جدول

  • بالاخره تکلیف مورایس با سپاهان مشخص شد

  • ۳ پیشنهاد وسوسه‌انگیز و نجومی برای اورونوف | پرسپولیس ستاره ازبک را می‌فروشد؟

  • میوه ناشناخته ایرانی سر از چین درآورد!

  • اوکراین در دام جنگ الکترونیک روسیه | تنها ۶ درصد راکت های آمریکایی به هدف می خورند

  • مدیرعامل سپاهان اصفهان معرفی شد + سوابق

دیدگاهتان را بنویسید